In september is het 75 jaar geleden dat de Slag om Arnhem plaatsvond. Een van de grootste geallieerde operaties uit de Tweede Wereldoorlog. Sinds 1945 worden degenen die daarbij zijn gesneuveld herdacht in Arnhem, Oosterbeek, Driel en omgeving.

'75 Years Battle of Arnhem' bevat vele bijzondere foto's die een uniek beeld schetsen van 75 jaar herdenken. Maar ook gedichten, tekeningen en korte teksten. Onder andere van direct betrokkenen bij de herdenkingen, waaronder diverse militaire en burgerlijke autoriteiten.

Het Engelstalige boek zal in september door schrijver Laurens van Aggelen cadeau worden gegeven aan alle Arnhemveteranen. Zowel aan degenen die overkomen om te herdenken als aan degenen die daartoe niet in staat zijn. Een boek om hen te bedanken en hiermee een blijvende herinnering te geven, maar ook om tot uitdrukking te laten komen dat we ook na 2019 de offers die destijds zijn gebracht zullen blijven herdenken Het boek verschijnt in een fraaie hardcover uitvoering. Full colour, 138 pagina's en zal eveneens voor geïnteresseerden verkrijgbaar zijn. De oplage is echter beperkt.

Wilt u dit initiatief steunen en verzekerd zijn van een exemplaar, bestel het boek dan voor 15 juli voor € 22,-. Na die datum zal het boek € 25,- euro kosten.

Laurens van Aggelen (Arnhem, 1964) is schrijver en heeft diverse boeken en talloze andere publicaties op zijn naam staan. Met name op het gebied van de Tweede Wereldoorlog en militaire geschiedenis. Van Aggelen is daarnaast als vrijwilliger actief in de veteranenzorg. Als bestuurslid van diverse organisaties ijvert hij voor de zorg, erkenning en waardering voor (oud-)militairen en tweede generatie oorlogsgetroffenen.

Titel: 75 Years Battle of Arnhem
Subtitel: Not one shall be forgotten
Auteur: Laurens van Aggelen
Uitgeverij: White Elephant Publishing
Pagina's: 138
Uitvoering: hardcover
Prijs: € 22,00 (tot 15 juli. Daarna € 25,00

Bestellen boek '75 Years Battle of Arnhem'

Bestellen via deze website is zeer eenvoudig.
Zodra het boek in september verschijnt zult u het meteen in huis hebben wanneer u het verschuldigde bedrag (€ 22,00 per boek - tot 15 juli, daarna
€ 25,-) overmaakt op rekeningnummer: NL08 ABNA 0575455632 ten name van: White Elephant Publishing. Onder vermelding van: airborne75 + uw postcode + huisnummer.


Op deze levering zijn onze Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09175131


Logo White Elephant Publishing