70 jaar Regiment Van HeutszEen jubileumboek geschreven over 70 jaar Regiment Van Heutsz. Een bijzondere eenheid voortgekomen uit het KNIL en inmiddels het meest gedecoreerde regiment van de Koninklijke Landmacht.

Het jubileumboek geeft een beeld van de grote diversiteit qua inzet, uitzendingen, tradities en uitdagingen van de achterliggende jaren van 12 Infanteriebataljon (Air Assault) Regiment Van Heutsz dat deel uitmaakt van 11 Luchtmobiele Brigade. VH Een beeld dat ook het thuisfront van de militair laat zien dat het een eenheid is van gewone mensen die tot hele bijzondere dingen in staat zijn en voor wie niets onmogelijk is. Voor een Van Heutszer is de grootste kracht immers de man naast hem. Elk moment. Elke missie. Ook als de omstandigheden minder gunstig zijn of de middelen beperkt. Trouw aan de slogan: "Het moet, dus het kan!"

In het boek wordt door middel van vele interviews onder meer aandacht voor de strijd in Nederlands-IndiŽ, Korea, de Infanterie Beveiligings Compagnieën, de voormalige Luchtverdedigingscompagnie, CBMI, de bijzondere band met het KCT en de vele uitzendingen naar o.a. Bosnië, Afghanistan, Irak en Mali.

Het boek '70 jaar Regiment Van Heutsz' is uitgevoerd in een luxe hardcover en geheel in kleur, voorzien van vele foto's.

Laurens van Aggelen (1964) is schrijver en heeft diverse boeken en talloze andere publicaties op zijn naam staan. Met name op het gebied van militaire geschiedenis en de Tweede Wereldoorlog. Van Aggelen is ook schrijver van het boek 'De Nederlandse Rode Baretten' over 20 jaar Luchtmobiele Brigade en '75 jaar Stoottroepen'.

Titel: 70 jaar Regiment Van Heutsz
Subtitel: Het moet, dus het kan!
Auteur: Laurens van Aggelen
Uitgeverij: White Elephant Publishing
Pagina's: 216
Uitvoering: full colour, gebonden hardcover
ISBN: 9789079763313
Prijs: Ä 32,50

Bestellen boek '70 jaar Regiment Van Heutsz'

Bestellen via deze website is zeer eenvoudig on onze webwinkel.
Het boek kost Ä 32,50 (geen verzend- en administratiekoste) binnen Nederland). Daarvoor zal het boek binnen enkele werkdagen aan u worden toegestuurd.


Op deze levering zijn onze Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09175131


Logo White Elephant Publishing

Vaandel