'Van harte' is een verzamelbundel van meer dan 100 pittige columns, ideaal om cadeau te geven aan iemand anders of gewoon aan jezelf. Een boek om te lezen terwijl je geniet van je favoriete drankje.

De columns in 'Van harte' belichten het dagelijkse leven in een snel veranderende wereld. Ze zijn geschreven met veel humor, vlot en spitsvondig, vaak met een scherpe pen en soms met een vleugje melancholie. "Het zijn spiegels waarin de lezer zichzelf ziet glimlachen, omdat ze zich er veelal in zullen herkennen," aldus Laurens van Aggelen, de schrijver van dit boek.
Dit boek biedt uitstekend leesvoer voor iedereen die na een lange dag op zoek is naar momenten van ontspanning of naar een vonk van inspiratie om even te kunnen relativeren aan de hand van herkenbare situaties. Kortom, 'Van harte' is een cadeau vol verrassingen en een gegarandeerde bron van vermaak.

"Laurens heeft een buitengewoon goed observatievermogen met oog voor detail. In zijn humoristische columns weet hij dit op een prettig leesbare wijze te verwoorden, met een scherpe pen en vooral veel humor."
Citaat uit 1985 van Wim Ibo (Arnhem, 10 april 1918 - Amsterdam, 18 mei 2000), Nederlands cabaretier, schrijver, producent en cabarethistoricus.

Laurens van Aggelen (Arnhem, 1964) is schrijver en heeft meer dan 30 boeken en talloze andere publicaties op zijn naam staan.

Titel: Van harte
Subtitel: 100 columns voor jou
Auteur: Laurens van Aggelen
Uitgeverij: White Elephant Publishing
Pagina's: 256
Uitvoering: paperback
ISBN: 978-90-79763-84-9
Prijs: € 22,99

Bestellen boek 'Van harte'

Bestellen via deze website is zeer eenvoudig on onze webwinkel.
Het boek kost € 22,99 + € 2,95 verzend- en administratiekosten (binnen Nederland). Daarvoor zal het boek binnen enkele werkdagen aan u worden toegestuurd.


Op deze levering zijn onze Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09175131


Logo White Elephant Publishing