Weerbaarheid 2.0

Op dinsdag 2 mei a.s. verschijnt het boek 'Mentale weerbaarheid 2.0'. Een boek dat is gebaseerd op drie waargebeurde, aangrijpende verhalen. Auteur Laurens van Aggelen heeft ze opgetekend als inspirerende levenslessen. "Ik wil aan de hand van oorlogsverhalen laten zien dat we veel sterker zijn dan we vaak denken. Ik denk dat juist in deze tijd, waarin het lijkt alsof de uitdagingen steeds heftiger en talrijker worden, het van belang is dat we onze innerlijke kracht ontketenen."

De wereld en ons persoonlijke leven staan voor ongekende uitdagingen. Maar het lijkt ook wel alsof we alleen maar perfectie en geluk zouden moeten nastreven. We worden overspoeld met beelden van een zorgeloos en aangenaam leven op sociale media en in de media in het algemeen, waardoor we een vertekend beeld krijgen van de werkelijkheid. Niet vreemd dus dat veel mensen zich onzeker voelen.

"Door dicht bij onszelf te blijven, worden we sterker en veerkrachtiger en ontdekken we onze eigen innerlijke kracht om te groeien", meent Van Aggelen. "Hoe sterk we als mens zijn, wordt duidelijk in de aangrijpende verhalen van Titus Brandsma, Bib van Lanschot en Kim Phuc Phan Thi die ik in dit boek optekende. Het zijn inspirerende verhalen van drie mensen die door oorlogsgeweld voor de poorten van de hel stonden, maar op een overtuigende manier hebben laten zien dat er altijd hoop is op een betere toekomst."

De auteur wil met dit boek een positief signaal afgeven aan mensen die zoekende zijn en het gevoel hebben dat hun problemen en uitdagingen hen boven het hoofd groeien.

Laurens van Aggelen (Arnhem, 1964) is schrijver en heeft diverse boeken en talloze andere publicaties op zijn naam staan. Met name op het gebied van de Tweede Wereldoorlog en militaire geschiedenis.

Titel: Mentale weerbaarheid 2.0
Subtitel: Inspirerende levenslessen gebaseerd op drie aangrijpende verhalen
Auteur: Laurens van Aggelen
Uitgeverij: White Elephant Publishing
Pagina's: 104
Uitvoering: paperback
ISBN: 978-90-79763-46-7
Prijs: € 14,95

Bestellen boek 'Weerbaarheid 2.0'

Bestellen via deze website is zeer eenvoudig on onze webwinkel.
Het boek kost € 14,95 + € 2,95 verzend- en administratiekosten (binnen Nederland). Daarvoor zal het boek binnen enkele werkdagen aan u worden toegestuurd.


Op deze levering zijn onze Algemene verkoopvoorwaarden van toepassing.
Deze voorwaarden zijn gedeponeerd bij de Kamer van Koophandel te Arnhem onder nummer 09175131


Logo White Elephant Publishing